Slaapnarcose voor angstige patiënten

  Zurück

De Dentaprime-tandkliniek wordt door een bovengemiddeld hoog aantal angstige patiënten bezocht. Is het aandeel normaal circa. 10 %, bij ons is het circa 20 %. Een van de oorzaken ligt in de uitgebreide saneringsbehoefte omdat de gebitten van angstige patiënten vaak erg sterk zeer beschadigd. De Dentaprime-tandkliniek kan hier een zeer hoge besparing op de kosten bieden.

Dien ten gevolge hebben we ons op de speciale behoeften van angstige patiënten ingesteld. Indien u leidt onder angst voor de tandarts, bent u bij ons op de juiste plek. Want de Dentaprime-tandkliniek biedt u:

  • Behandeling onder slaapnarcose
  • Speciale psychosomatische deskundigheid
  • Inlevingsvermogen en geduld
  • Langjarige ervaring in de omgang met angstige patiënten

De slaapnarcose

Een anesthesist woont samen met een assistent uw behandeling bij. Hij verstrekt u intraveneus een verdovings- en kalmeringsmiddel en brengt u in een toestand waarin u noch angst noch pijn voelt.

De slaapnarcose kan voor een patiënt die heel erg bang is, een passend middel zijn. Maar bovendien helpen we u met speciale psychosomatische deskundigheid:

De reden waarom veel patiënten angst hebben voor de tandarts is omdat ze in het verleden bij de tandarts werkelijk veel pijn moesten dulden.

Als angstige patiënt kunt u bij ons erop vertrouwen dat u geen pijn voelt. Mocht u zich toch nog niet goed voelen, dan kunt u de behandeling met een teken van de hand direct onderbreken. Bij ons moet u niet bang zijn voor opmerkingen als „dadelijk is het voorbij“ of „Eigenlijk moest u niets voelen“.

Elke tandarts van ons zegt tegen u wat hij voor en tijdens de behandeling zal doen. Hij toont u het instrument en m.b.v. de intra-orale camera de te verzorgen tand op het multimedia scherm. U begrijpt hierdoor de behandeling en kunt deze volgen. Dit draagt in grote mate tot uw ontspanning bij. Want als bange patiënt hebt u een zeer sterke behoefte aan informatie die de tandartsen van Dentaprime u graag willen geven.

Dit schrijven onze patiënten:

Ik was een paniekerige patiënt en mijn laatste bezoek aan de tandarts was ongeveer 14 jaar geleden. Onder volledige narcose die ik graag wilde, werden alle pijnlijke en onaangename voorbereidende werkzaamheden zoals de sinuslift, implantaten zetten, behandeling van tandbederf (met provisorische vullingen) en vervanging voor de kroon pijnloos voor mij uitgevoerd. Alle volgende data kon ik dankzij de sensibele en voorzichtige handelwijze van het behandelende personeel zonder paniek en pijn aan me voorbij laten gaan.

DANK JE WEL DENTAPRIME !!
Heinz Georg T.op zahnarztempfehlung.com

Ik heb deze kliniek uitgezocht omdat ik erg bang voor de tandarts was. Al voordat ik in Varna terecht kwam werd mijn angst al wat minder. Toen ik in de kliniek zo hartelijk ontvangen werd en goed advies had gekregen, was alle angst weg. De behandeling onder narcose was uitstekend, geen pijn achteraf, alles is zoals in mijn dromen gegaan.
Elsbeth G. op zahnarztempfehlung.com

Eerst wil ik mij voor de goede inlevende behandeling bij het hele team bedanken. Omdat ik erg bang was om naar de tandarts te gaan, was het voor mij een grote overwinning om mij te laten behandelen. In de kliniek werden bij mij onder narcose enkele tanden geëxtraheerd en een wortelbehandeling uitgevoerd. Ik heb niets gevoeld en ook achteraf geen pijn gehad.
Gudrun M. op zahnarztempfehlung.com