Tand-bleaching

  Zurück

Professionele bleaching-behandeling

Wie niet op een voorsprong van sympathie van een natuurlijk stralend glimlachen wil afzien, zoekt naar oplossingen die in het beste geval snel, eenvoudig & tandenbesparend werken. En dit kan gunstig zijn. In de tandheelkundekliniek Dentaprime maken we voor ontziend bleaching met stralend resultaat gebruik van het pola office+ -systeem van de fabrikant SDI.

Zo eenvoudig werkt het:

Eerst worden de tanden net als de ruimtes tussen de tanden volledig professioneel gereinigd. Daarna wordt het pola office- contactgel volgens de persoonlijke situatie van de tanden en het gewenste resultaat opgebracht. U ligt dan ongeveer 30-50 minuten ontspannen in de patiëntenstoel en verheugt u zich in alle kalmte op uw natuurlijke stralende glimlach.

Het effect kan gedurende meerdere jaren zichtbaar blijven en hangt van het consumeren van kleurende levensmiddelen zoals koffie of rode wijn af. U kunt bij ons een pola office night-set krijgen en uw tanden hiermee thuis lichter maken in zoverre de tanden weer verkleurd zijn. Voor het home bleaching krijgt u van ons een spalk die wij aan de hand van een afdruk van uw tanden gemaakt hebben.